Over Red Naomi

Ze is dé roos met een perfect rode kleur en een zachte fluweelachtige tint. Ze is de enige grootbloemige rode roos met een subtiele geur die uw zintuigen prikkelt. Geen enkele andere rode roos op de markt heeft meer bloemblaadjes dan Red Naomi!

Zij heeft het allemaal: lange stelen, uitstekende transporteigenschappen, een bijzonder lang vaasleven.

Als u op zoek bent naar een rode roos met een uitstekende knopgrootte, dan vindt u in haar wat u nodig hebt. Ze is een bloem die tot de verbeelding spreekt. U kunt ruim twee weken genieten van haar volle knop met grote rode, licht geurende bloemblaadjes. Een ander voordeel van het werken met Red Naomi rozen is dat ze relatief weinig doorns heeft in vergelijking met andere rode rozen.

Red Naomi rozen worden door enkele Nederlandse topkwekers geteeld. Ze zijn het hele jaar door beschikbaar en zijn verkrijgbaar in verschillende steellengtes, variërend van 40 tot 90 cm. Over het algemeen kan worden gezegd dat hoe langer de steel is, hoe groter de bloem wordt.
Vanwege de grote bloemknop, het luxueuze uiterlijk en uitstraling en de unieke geur zijn Red Naomi erg populair bij bekende sterren en bloemsierkunstenaars.

Porta Nova is de grootste rozenkwekerij ter wereld die de beste kwaliteit Red Naomi rozen met de grootste knopgrootte produceert. Kwaliteit staat bij ons zo hoog in het vaandel, dat wij u de kwaliteitsgarantie geven dat onze Red Naomi rozen het altijd goed doen. En verzorgt u bloemsierkunst voor bruiloften, partijen, begrafenissen of speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag en Internationale Vrouwendag, dan kunt u volledig op ons rekenen.