Onderzoek

Porta Nova werkt nauw samen met universiteiten, onderzoekers van Floralife & Chrysal en handelspartners om de kwaliteit voortdurend te blijven verbeteren. Maar uiteindelijk is het uiteraard aan de handelaars en de bloemist om ook tijdens het transport en in de winkels de optimale omstandigheden te creëren, zodat onze rozen bij de consument optimaal tot hun recht komen.

Voor ons is het heel duidelijk geworden dat als we als keten samenwerken door nauwe samenwerkingsverbanden op te zetten en samen kleine verbeteringen te blijven doorvoeren, het resultaat voor iedereen verbetert. Neem contact met ons op als u meer wilt weten of een verbeterprogramma wilt opzetten!

Als Porta Nova zijn wij de grootste kweker ter wereld van Red Naomi-rozen met de beste kwaliteit en grootste knopgrootte. We zijn zo gefocust op onze kwaliteit dat we er vertrouwen in hebben u een kwaliteitsgarantie te geven, aangezien onze Red Naomi-rozen altijd presteren. En als u bloemontwerpen maakt voor bruiloften, feesten, begrafenissen of tijdens belangrijke gelegenheden zoals Valentijnsdag en Internationale Vrouwendag, dan moet u 100% op ons kunnen rekenen.