Wij zoeken bloemisten als partner in Nederland

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde vakmensen met een mooie winkel die graag met onze hoogwaardige rozen werken en deze persoonlijk kunnen bezorgen bij consumenten thuis of bij bedrijven.

Bij Porta Nova waarderen we het vakmanschap van bloemisten en het persoonlijke contact dat jullie hebben met de consument. De toenemende concurrentie van supermarkten, die zich steeds meer richten op eenvoudig bloemwerk met prijsgedreven producten, ondermijnt zowel de positie van de bloemist als van de kweker.

Wij willen graag samen met jullie de strijd aangaan om topkwaliteit rozen, gecombineerd met jullie vakmanschap, aan consumenten te leveren.

Wij hebben uitgebreide kennis van het telen van topkwaliteit Red Naomi Rozen en zijn in staat deze met 14 dagen vaasleven garantie af te leveren.

Internationaal werken we al jaren samen met de beste bloemisten om inspiratie op te doen en zijn actief op sociale media. We geloven dat onze luxe Porta Nova rozen zich kunnen ontwikkelen tot een echt luxe consumentenmerk.

Daarom hebben wij een consumentenwebsite ontwikkeld die zich puur richt op productondersteuning en verkoop van Porta Nova rode rozen met ‘Everlasting Quality’, waaraan wij sociale media- en AdWords-campagnes en consumentenacties verbinden.

Bestellingen die we online ontvangen, willen we graag door jullie als bloemisten laten maken en persoonlijk laten afleveren bij de klanten. Uiteraard zullen we een eerlijke verdeling van de inkomsten hanteren.

Voordelen voor de Bloemist:
  • Extra omzet zonder extra verkoopinspanning
  • Klantenbinding met nieuwe potentiële herhaalklanten in je regio
  • Mogelijkheid om direct bij ons rozen af te nemen zonder tussenhandel wanneer we toch langskomen.


Als dit aansluit bij jou als bloemist en je interesse hebt om een nauwere relatie met ons aan te gaan, horen we graag van je.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat Porta Nova rozen kweekt met de laagste CO2-voetafdruk in de branche. Dankzij de installaties van de ‘Climators’, privé-stroomlijn en LED-verlichting kunnen we perfecte rozen kweken zonder fossiele brandstoffen te gebruiken. Bovendien kunnen we kiezen voor 100% windenergie als onze bron.

Interesse?
info@rednaomi.nl
079-760 00 53

We hopen van je te horen!